Bambuhiilikuitu hammasharja

Bambuhiilikuitu hammasharja

3,90 €
sis. 24 % ALV
Ekologinen ja tyylikäs hammasharja, jonka pehmeät bambuhiilikuituharjakset puhdistavat myös hampaanvälit tehokkaasti. Antibakteerinen.
Saatavuus 2 kpl
Toimitus 2-4 arkipäivää

Antibakteerinen bambuhiilikuitu hammasharja on tehokas ja hellävarainen hampaiden kiilteen sekä ikenien puhdistaja. Antibakteerisena tuotteena se eliminoi bakteereita ja niiden muodostamaa hajua.

Pese hampaat aamuin illoin kestävällä Bambu hammasharjalla. Muotoiltu varsi sopii mukavasti käteen ja harjasosan koko on sopiva myös vähän pienempäänkin suuhun. Näppärän kokoisen harjasosan johdosta myös takahampaat puhdistuvat tehokkaasti. Bambuhiilikuitu hammasharjan suositeltu vaihtoväli on n. 3 kuukautta.

Hammasharjan varsi on bambua ja harjakset bambuhiilikuitua. Tuote on 100 % biohajoava.Hammasharja on myös pakattu ekologisesti pahvipakkaukseen (ei sisällä muovia).

Bambu on hyvin ekologinen materiaali. Se on maailman nopeimmin kasvava kasvi ja erittäin monikäyttöinen. Bambu kasvaa uudelleen siitä kohdasta, josta se on katkaistu. Yksi kasviyksilö voi tuottaa jopa 15 kilometriä bambukeppiä.

Arvostellaaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.
Mallinumero: 77