IH. Kuoriva Luomu Vanilja - Mokka Jalkasaippua 135 g

IH. Kuoriva Luomu Vanilja - Mokka Jalkasaippua 135 g

11,90 €
sis. 24 % ALV
Käsintehty ja suomalainen, 100 % vegaaninen, vitamiinipitoinen, hellävaraisesti puhdistava ja ihoa hoitava luomu minttu – vihreä tee saippua.
Saatavuus 3 kpl
Toimitus 2-4 arkipäivää

Käsintehty ja suomalainen, 100 % vegaaninen, vitamiinipitoinen, tehokkaasti kuoriva ja ihoa samalla pehmentävä luomu vanilja - mokka jalkasaippua. Jalkasaippua sisältää kosteuttavia ainesosia kuten shea-, kaakao- sekä mangovoita ja kuorivia ainesosia kuten hohkakiveä ja Himalajan suolaa, sopien erinomaisesti jalkojen pesuun ja kuorintaan.Ihanan kahvin ja lempeän vaniljan tuoksu syntyy aidosta luomu vanilja öljystä ja kahvi uutteesta, sekä jauhetusta luomukahvin pavuista. Jalkasaippuassa käytetty kahvi parantaa luonnollisesti verenkiertoa ja sisältää ihoa hoitavia antioksidantteja.Jalkasaippua saa aikaiseksi sileän ja pehmeän lopputuloksen.  Parabeeniton.Sulfaatiton.100% Vegaaninen.Luomu.Eläinkokeeton.Käsintehty.Valmistettu Suomessa.

INCI: Aqua, Glyserin, Sorbitol, Sodium Stearate, Propylene Glycol, Sodium Laurate,  Sodium Oleate,Sodium Myristate, Sodium Chloride, Glyceryl Laurate,  Cocoamidopropyl Betaine, Theobroma Sodium Thiosulfate, Sodium Citrate, Citric Acid,Titanium Dioxide, Tetrasodium Iminodisuccinate, Tetrasodium Etidronate,  Vitamiinit: C, E, D, Provitamiini A, sheavoi, kaakaovoi, mangovoi, luomu vaniljaöljy,  luomu kahviuute, jauhettu luomukahvi, Himalajan suola.  

Parabeeniton, sulfaatiton, vegaaninen, eläinkokeeton, käsintehty.

Varoitus: Varo tuotteen joutumista silmiin, tuote ei ole syötävä, saattaa aiheuttaa hajusteallergiselle allergisen reaktion, sisältää kofeiinia.

Arvostellaaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.
Mallinumero: 4