Sade Appelsiini  hoitava käsihuuhde 150 ml
-50%

Sade Appelsiini hoitava käsihuuhde 150 ml

50 % alennus
3,15 € 6,29 €
sis. 24 % ALV
Kotimainen ja luonnollinen appelsii­niöljyä sisältävä käsihuuhde desinfioi ja puhdistaa ihoa.
Saatavuus 1 kpl
Toimitus 2-4 arkipäivää

Tuotteen sisältämät probiootit antavat iholle suojaa haitallisia bakteereja vastaan ja parantavat käsien ihon mikroflooraa. Karpalo (kotimainen), aloe vera ja glyseriini kosteut­tavat ihoa. Himalajan kristallisuola hoitaa ja desinfioi ihoa luonnollisesti.

Sade hoitava käsihuuhde sisältää vain luonnon raaka-aineita eikä lainkaan synteettisiä kemikaaleja. Silti se on yhtä tehokas!

Kätevää spray-pulloa on helppo kuljettaa mukana! Annostele kuiville käsille 3–5 ml siten, että koko käsien alue kostuu (myös sormien välit ja sormen­ päät). Hiero vähintään 30 sekunnin ajan kunnes alkoholi on haihtunut. Tuote sopii myös lapsille. 

Vinkki: Hoitava käsihuuhde sopii erinomaisesti rauhoittamaan hyönteisten, esim. hyttysenpistosten aiheuttamaa kutinaa.                       

SISÄLTÄÄ: Denaturoitu suomalainen etanoli 65%, Vesi, Glyseriini, Aloe Vera, Karpalo, Suola, Appelsiinin eteerinen öljy.

VAARA: Ärsyttää voimakkaasti silmiä. Helposti syttyvä neste ja höyry. Säilytä lasten ulottumattomissa. Suojaa lämmöltä, kuumilta pin-noilta, kipinöiltä, avotulelta ja muilta sytytyslähteiltä. Tupakointi kielletty. Säilytä tiiviisti suljettuna. JOS KEMIKAALIA JOUTUU SILMIIN: Huuhdo huolellisesti vedellä usean minuutin ajan. Poista mahdolliset piilolinssit, jos sen voi tehdä helposti. Jatka huuhtomista.

KÄYTTÖTURVALLISUUSTIEDOTE

Arvostellaaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.
Mallinumero: 25