SALT POWER KRISTALLISUOLAINHALAATTORI KERAAMINEN

SALT POWER KRISTALLISUOLAINHALAATTORI KERAAMINEN

29,00 €
sis. 24 % ALV
Saltpower tuo selkeää helpotusta erilaisiin keuhko- ja hengityselinsairauksiin.
Saatavuus 2 kpl
Toimitus 2-4 arkipäivää

Saltpower tuo selkeää helpotusta erilaisiin keuhko- ja hengityselinsairauksiin.

Himalajan suolakaivoksia on käytetty vuosisatojen ajan menestyksekkäästi astman, allergioiden, poskiontelotulehdusten ja muiden hengityselinsairauksien hoitoon. Viime aikoina suolahoidoista on tullut uudelleen suosittu hoitomuoto monissa Euroopan maissa. Suolahuoneet, -hoitolat ja terapeutit tarjoavat vaihtoehtohoitona suolahengitystä moniin keuhko- ja hengityselinsairauksiin, immuunijärjestelmän toimintahäiriöihin sekä moniin muihin sairauksiin. Nyt voit nauttia tästä hoitomuodosta edullisesti omassa kodissasi Salt Power- kristallisuolainhalaattorin avulla.

Saltpower -kristallisuolainhalaattorista on merkittävää apua mm:

astmaatikoille allergisille flunssan oireisiin tupakan aiheuttamiin sairauksiin muihin keuhko- ja hengityselin sairauksiin auttaa puhdistamaan keuhkot epäpuhtauksista parantaa lauluääntä Käyttöohjeet:

Aseta piipun kärki suuhusi ja vedä hengitystä sisään. Pidätä hengitystä hetken ja sitten hengitä nenän kautta ulos. Jatka tätä 10-15 minuuttia päivässä. Älä puhalla ilmaa piippuun, koska kostea ilma saattaa tukkia piippua. Hygieniasyistä suola kannattaa vaihtaa noin 3 kk:n välein. Käytä Tuisan puhdasta karkeaa ruokasuolaa tai kylpysuolaa.

Arvostellaaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.
Mallinumero: 55