Savon Noir Musta nestemäinen saippua 100 % oliiviöljytiiviste

Savon Noir Musta nestemäinen saippua 100 % oliiviöljytiiviste

9,90 €
sis. 24 % ALV
Se puhdistaa syvästi kaikentyyppisiä pintoja: ikkunat, liesituuletin, laatat, linoleumi, maalatut seinät, saniteettituotteet, keramiikka, nahka jne.
Saatavuus 3 kpl
Toimitus 2-4 arkipäivää
  • TUOTETIEDOT:


    Sisätilat, auton, terassin huolto.1-5 ruokalusikallista vesiämpäriin ja  kostealla harjalla tai sienellä. Uuni, uunipellit, rasvaiset pinnat. Kastele sieni lämpimällä vedellä, laita pikku pisara mustaa saippuaa sieneen, pese pinnat ja huuhtele.

  •    Vähimmäistilausmäärä 1pll.Musta saippua 100% oliiviöljytiivisteellä ilman hajustetta. Tämä musta saippua on valmistettu yksinomaan ja kokonaan oliivin puristemassaöljystä (väri tumma), joka on saippuoitu kattilassa perinteisellä Marseille-menetelmällä. Sen tuoksu on tyypillinen ja se on esi-isien luonnontuote, jolla on monia käyttötarkoituksia. Se on biohajoava luonnollinen pesuaine, joka kunnioittaa pyykkiä, pintoja ja planeettaa. Se puhdistaa syvästi kaikentyyppisiä pintoja: ikkunat, liesituuletin, laatat, linoleumi, maalatut seinät, saniteettituotteet, keramiikka, nahka jne. 100 % ainesosista ovat luonnollista alkuperää. Litran riittoisa pullo. Hajusteeton

Arvostellaaksesi tuotteen sinun pitää kirjautua sisään.
Mallinumero: 9